Webhosting & Webdesign

Domain regisztráció: A megrendelő domain-nevének (www.cegnev.hu) beszerzése - legyen szó magyarországi .hu domainekről, a legelterjedtebb .com nevekről, vagy akár különleges domain nevekről, mint pl.: .tv, .info, .eu .

Weboldalak elhelyezése: Saját, vagy általunk elkészített weboldalak elhelyezése a saját szerverünkön, így Önnek nem kell foglalkoznia rendszeradminisztrációval, biztonsági ellenörzésekkel.

Tárhely biztosítása: A weblapjának elhelyezéséhez szükséges tárhely biztosítása folyamatos FTP hozzáféréssel a nap 24 órájában, a hét minden napján. Szerver oldali cgi, php programok futtatási lehetősége. MySql szerver hozzáférés, SQL adatbázisok kezelése.

Szerver építés, konfigurálás: Webszerverek kialakítása és beállítása az igényeknek megfelelően.

Teamspeak szerver üzemeltetés: Privát, vagy publikus csatornákkal.

Mail szerver üzemeltetés: Névre szóló egyéni, csoportos, illetve alias e-mail címek létrehozása és működtetése.

Statisztika: Részletes látogatottsági statisztika, böngésző, országok, kulcsszavak, stb. részletezésével minden weblaphoz.

Arculattervezés: Az összes menüpont, címsorok, dekorációs elemek, piktogramok, navigációs ikonok elkészítése. A cég tevékenységi körét figyelembe véve több tervezet is készülhet, majd egyeztetések után készül el a végleges oldal.

Honlapok készítése: Az arculati elemek felhasználásával a website kialakítása, tartalommal való feltöltése, ellenőrzése, figyelembe véve a megrendelő igényeit.

Honlapok felmérése és áttervezése: A már meglévő weboldalak átalakítása, újrastrukturálása az új elvárásoknak megfelelően.

Honlapok karbantartása: Kész weboldal tartalmának havi, heti vagy akár napi frissítése, digitális vagy egyéb formában kapott anyagok alapján.

Bannerek (reklámgrafikák) készítése: A banner az internetes reklámozás legáltalánosabban használt eszköze. Téglalap alakú, fekvő formátumú szalaghirdetés. Mérete 468x60 pixel. Formátuma általában Flash animáció, vagy animált gif. Ezzel a reklámmal egy népszerű és gyakran látogatott oldalról sok kíváncsiskodót és potenciális ügyfelet szerezhet magának.

Oldalak internetes bevezetése: A kész oldalak beregisztrálása a legelterjedtebb internetes keresőkben a megadott kulcsszavak alapján.

Ellenőrizze, hogy az Ön által keresett domain szabad-e:
Keresendő domain: .